Rules & Conditions – Danceclash 2017

Er kan worden ingeschreven tot 1 dag voor de wedstrijd. Maximaal aantal inschrijvingen is 30. Vol = Vol!

Tijdslimiet

Solo en duo’s: max 1 min
Groepen: max 2,5 min

Dubbel kandidaten

Ieder persoon mag maar één keer deelnemen, als solo, of duo, of in groepsverband. De organisatie behoudt zich het recht om dubbel ingeschreven kandidaten / maar slechts in keer te laten dansen.

Gedrag

Verruwing in de danssport wordt niet getolereerd. Er moet een juiste sportieve wedstrijdmentaliteit heersen, zowel op als buiten de dansvloer.

Schade/Ongevallen

Deelname aan wedstrijden geschiedt op eigen risico. SESSIBON kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade en/of ongevallen die deelnemers overkomen.

Gebruik van voorwerpen/decor

Wij moedigen het gebruik van voorwerpen of decor in choreografieën aan, maar het klaarzetten en opruimen hiervan is eigen verantwoordelijkheid en mag maximum 1 minuut in beslag nemen. De voorwerpen moeten backstage gelabeld zijn met naam van de danser of dansschool. SESSIBON moet op de hoogte gebracht worden indien decor gebruikt zal worden. Tijdens een choreografie mag geen enkele vorm van confetti, gel of vloeistof gebruikt worden. Dit om het dansoppervlak in orde te houden voor de volgende dansers.

Info – Danceclash 2017

Grootte dansoppervlakte

De afmetingen van het podium zijn 6 x 5 meter.

Kleedruimte aanwezig

Voor degenen die omkleedruimte ter plekke nodig hebben is deze voorzien, echter op eigen risico. Waardevolle spullen thuislaten. SESSIBON is niet verantwoordelijk voor diefstal.

Hoe wordt er gejureerd?

De jury zal letten op: – Kleding/Make-up – Uitstraling – Choreografie – Originaliteit – Danskwaliteit

Publiekstemmen

Er kan via Social media door het publiek gestemd worden. Die gene met de meeste likes na de shows, wint de publieksprijs. Gekochte likes of stemmen via nep-kanalen, tellen niet mee. Dit wordt gecontroleerd.

Prijzen

  • Beste solo
  • Beste duo
  • Beste groep
  • Publieksprijs
  • Originaliteitsprijs

Worden er foto’s/video’s gemaakt?

Danceclash zorgt ervoor dat er foto worden gemaakt door een professionele fotograaf, de foto’s zijn na de show terug te vinden op onze Facebook pagina.

Hoe muziek aanleveren?

Muziek kun je op de dag zelf aanleveren op een gelabelde usb of cd, vermeld hierbij de naam van je team of act. Scheldwoorden en grof taalgebruik betekend punten aftrek.

UPCOMING EVENTS

DANCE CLASH – VENLO

Maasblvd Shopping Venlo
Thursday 25th May – 12:00- 18:00

Dance Clash in your city?

GET IN TOUCH

FOLLOW US

All right reserved. © 2016 Sessibon